Muziek Verlicht Binnen

Met kinderoptocht op 9 december 2017

Lindenplein - wachtend op de Kerstman

Muziek Verlicht Binnen


Doel en doelgroep

Het doel is simpel, wij willen de kinderen van Noordwijk en omstreken een onvergetelijke herinnering bezorgen en hen en hun ouders alvast in een fijne kerststemming brengen. Lees meer >


Organiserend team

Het team bestaat volledig uit vrijwilligers. Natuurlijk is er een taakverdeling. We zijn ook op zoek naar een nieuwe coördinator. Ed Beuk wil het stokje graag overdragen aan een nieuwe coördinator.
Iets voor jou … ? Wil je meer weten? Neem contact op met ons zie contactgegevens.


Vrienden

Een van onze intenties is om de kerstoptocht gratis te kunnen aanbieden aan “Jong en Oud van de Bollenstreek”. Ook al doen wij het geheel belangeloos, toch zijn er kosten. Gelukkig gunnen veel vrienden u dit evenement.

Loop tijdens uw Sint- en Kerstaankopen eens bij hen binnen grote kans dat u er gewoon slaagt!


Kerstgedachte

Wij vinden onze voldoening vooral in de blije kindergezichtjes en staan achter de door de Lichtengel uitgedragen Kerstgedachte. Lees meer >


Historie

In 2007 werd door het Noordwijkse zangkoor The Seaside Singers in de RK Jeroen een kerstconcert verzorgd. Voorafgaand aan het concert wilde het bestuur iets doen voor de kinderen van hun publiek. Zij vonden een uitdaging in het organiseren van een kerstoptocht compleet met arrenslee en Kerstman en “lampionnen”. De eerste Muziek Verlicht Binnen was geboren. Lees meer >

De Kerstman laat weten: Tot volgend jaar!

Nieuws

Muziek Verlicht Binnen 2016 - De zesde editie van Muziek Verlicht Binnen, het feestje van de Kerstman en zijn elfen, is weer achter de rug. Driemaal is scheepsrecht helaas bleek dat voor ons niet te gelden, ook deze keer regende het. Als je het positief wilt benaderen, kun je stellen dat het slechts motregende, koud was het gelukkig niet.
Overlijden Nico van Hese - Helaas is op vrijdag 16 september jl. onze (duo)Hoofdsponsor Nico van Hese door een tragisch ongeval om het leven gekomen. Nico steunde ons niet alléén financieel maar bood ook de Kerstman in het Hof van Holland een onderkomen. Wij wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe.
VRIENDENBERICHT - Het gaat vast lukken met de 6de editie van Muziek Verlicht Binnen. Gelukkig kunnen we ook in 2016 weer rekenen op onze trouwe sponsors. Vooral zij maken het ons mogelijk om dit evenement te organiseren. Loop niet alléén in de decembermaand maar het hele jaar eens bij hen binnen. Grote kans dat u er slaagt!