Markt onder de Linden

Markt onder de Linden 2019. Verwennerij in stijl.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zaterdag 8 juni Markt onder de Linden en Kerkstraat Braderie afgelast

Op zaterdag 8 juni zijn de Markt onder de Linden en de Braderie in de Kerkstraat afgelast. Na overleg tussen de organisaties is besloten dat de markten niet door kunnen gaan in verband met voorspelde harde wind. De markten gaan op zondag wél door.

Het korenfestival in de Jeroenskerk op zaterdag gaat wel door. Ook is alle horeca op zaterdag open en speelt het muzikale duo iCoustic in Hotel Royal.

Zondag is de weersvoorspelling beter. De Braderie en de Markt onder de Linden bouwen eerder op om klaar te staan voor de bezoekers (11.00 uur). Vanuit de organisaties hopen wij u dan ook zondag 9 juni wél te zien in de Oude Dorpskern van Noordwijk-Binnen. Tot zondag!


Markt onder de Linden

8 en 9 juni 2019

Het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen vormen op 8 en 9 juni voor de 33e keer het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar de harten van liefhebbers van tuinen, muziek en kunst sneller van gaan kloppen. Lees meer >


Informatie voor bezoekers

Openingstijden:
Zaterdag 8 juni 2019 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 9 juni 2019 van 11.00 – 17.00 uur

Markt onder de Linden is te vinden in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen ter hoogte van Voorstraat en Lindenplein. De Markt is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes over tuinen, muziek, kunst en producten.

icon_fb Markt onder de Linden

 @marktonderdelinden


Informatie voor standhouders

Heeft u interesse in deelname aan de Markt onder de Linden 2019? Inschrijving is weer mogelijk vanaf 1 november 2018 door middel van het inschrijfformulier (zie link). In de maand februari 2019 beslissen de marktmeesters welke standhouders worden uitgenodigd om deel te nemen aan de tuinmarkt. Alle belangstellenden ontvangen uiterlijk in maart 2019 bericht of zij zijn geselecteerd voor deelname.

Inschrijfformulier >


Huishoudelijk reglement standhouders

Om alles op en rond de markt zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie enkele huisregels opgesteld. Wanneer u wordt uitgenodigd om aan de tuinmarkt deel te nemen wordt u geacht kennis te hebben genomen van de inhoud van het huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement 2019


Contactgegevens

Wie is wie in de commissie>

 


Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar we zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator.