Kinderkerstwandeling

 

 

Een uniek jaarlijkse evenement in december!
Het begint in de oude Jeroenskerk, met een zang- en dansvoorstelling voor en door kinderen. Na de voorstelling wandelen alle kinderen met een lampion door de historische Voorstraat naar het Landgoed Calorama.
Op Landgoed Calorama wandelen we langs verschillende muzikale verrassingen. Na afloop is er chocolademelk voor iedereen.
Dit bijzondere evenement wordt mogelijk gemaakt door Kinder Kleynkoor, de Noordwijkse Balletschool, Harmoniekapel Crescendo, Paspartoe dagbesteding.


 

​Kinderkerstwandeling – zaterdag 23 december 2023

“SAMEN ONDER DE STERREN’ – In samenwerking met Landgoed Calorama organiseeerd Kleynkoor Academy op zaterdag 23 december de Kinderkerstwandeling met als thema “Samen onder de Sterren”.
Het kinderkoor zingt begeleid door muzikale vrienden een concert in de Oude Jeroenskerk, gevolgd door de lampionnenoptocht door de Voorstraat richting Landgoed Calorama. Daar, in een feeërieke sfeer, volgen nog een aantal verrassingen. Ook zullen leerlingen van de Noordwijkse balletschool en blazers van Harmoniekapel Crescendo Noordwijk dansen en musiceren op het landgoed. Voor iedereen is er na afloop warme chocolademelk.

Tickets: €5,- (kinderen t/m 12 jaar: incl. lampion | €7,50 (regulier)
De kaartverkoop start 1 december om 20:00 uur > KLIK HIER VOOR KAARTVERKOOP

Een impressie van de Kinderkerstwandeling 2022

Voorstelling in Calorama

Voorstelling in Calorama

Lampionoptocht

Torenuurwerk

Kinderconcert in Oude Jeroen